Leden van de VLA-kring Luchtgordijnen

Biddle Klimaatwerk

Al meer dan 50 jaar blinkt Biddle uit in topkwaliteit en oplossingen op maat. Biddle is een in Kootstertille (Friesland) gevestigde onderneming, waar jaarlijks vele klimaatproducten de fabriek verlaten. Het moderne machinepark, de uitgebreide R & D- afdeling, het team van adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van klimaat en een groot kwaliteitsbewustzijn, zijn de redenen van ons succes. Klimaatbeheersing en klimaatscheiding bezorgen ons dan ook geen hoofdbrekens meer.

HVAC Nederland

HVAC Nederland is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van koel-, regel- en warmtetechnische oplossingen.

De pijlers van ons succes:

  • Grote kennis en ervaring in de toepassing van technisch innovatie
  • De hoge kwaliteit van onze producten
  • Grote klanttevredenheid

Maatwerkleveringen
Als gespecialiseerde onderneming in een wereldomvattende markt zijn wij al geruime tijd vakkundige gesprekspartners voor architecten, adviseurs en ondernemers. Wij hebben voor ieder ventilatievraagstuk de juiste oplossing!

Kies voor zekerheid
Voorschriften, gebruikerswensen en technische ontwikkeling zijn continu aan verandering onderhevig. Daarom heeft HVAC Nederland een flexibel, innovatief, duurzaam en comfortabel leveringsprogramma samengesteld. Van koel- en ventilatiesystemen tot luchtgordijnen. Van ontvochtigers tot wateroverlast-signaleringssystemen. Kies voor zekerheid en maak gebruik van onze kennis als productspecialist, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

LSA Frico B.V.

Eind 1977 startte LSA Air Curtains BV op kleine schaal met de import van luchtgordijnen. Sinds maart 2011 hebben LSA en Frico van de Systemair Group hun krachten gebundeld en opereren sindsdien onder de naam LSA Frico BV en vertegenwoordigen daarmee de merken LSA, Frico en Gelu.

Door de bundeling van de twee bedrijven ontstaat één sterke organisatie op het gebied van Luchtgordijnen en verwarming in de Nederlandse markt en ver daar buiten.

Spirair Luchttechniek

Ventilatie is onze passie. Wij zijn een kennisdelende groothandel die u graag helpt om tot de juiste samenstelling van luchtkanalen en ventilatiecomponenten te komen. Wij werken dagelijks aan een hoge leverbetrouwbaarheid en sluiten logistiek zo nauwgezet mogelijk aan op uw projectplanning.

Thermoscreens

Thermoscreens is wereldwijd gezien een leidende producent en leverancier van luchtgordijnen. Als pionier op dit gebied heeft Thermoscreens in de loop der jaren een gevestigde en gerespecteerde naam opgebouwd. Thermoscreens heeft een uitgebreid pakket luchtgordijnen voor vele toepassingen, zoals detailhandel, openbare gebouwen, industrie en het koelsegment.

De luchtgordijnen worden wereldwijd geëxporteerd naar meer dan 50 landen. In de markt staan de producten van Thermoscreens voor een mooi design, een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een zeer aantrekkelijke prijs-/kwaliteitverhouding.